lunes, 31 de julio de 2023

XX Seminari Cervera-Jordà Lleida del 8 a l’10 d'agost 2023

XX Seminari Cervera-Jordà Lleida del 8 al 10 d'agost 2023

L'agost torna a ser el mes escollit per celebrar les activitats culturals del seminari Cervera-Jordà a Lleida. En aquesta vintena edició, continuem honorant el llegat de Teresina Jordà, figura insubstituïble en la cultura i la música.


Per a més detalls, podeu consultar aqui el programa d'aquest seminari que ja s'ha consolidat com una cita imprescindible a l'estiu cultural de Lleida.


No us perdeu la conferència titulada "La Torre Biónica per al Bé Comú: Un Projecte Courbà", impartida per Maria Rosa Cervera i Mercè Carreras-Solanas. La presentació completa està disponible aqui


---


XX Seminario Cervera-Jordà Lleida del 8 al 10 de agosto 2023

Agosto vuelve a ser el mes elegido para celebrar las actividades culturales del seminario Cervera-Jordà en Lleida. En esta vigésima edición, continuamos honrando el legado de Teresina Jordà, figura insustituible en la cultura y la música.


Para más detalles, podéis consultar aquí El programa de este seminario que ya se ha consolidado como una cita imprescindible en el verano cultural de Lleida.


No os perdáis la conferencia titulada "La Torre Biónica para el Bien Común: Un Proyecto Courbano", impartida por María Rosa Cervera y Mercè Carreras-Solanas.
La presentación completa está disponible aquí.
No hay comentarios:

Publicar un comentario