miércoles, 24 de julio de 2024

XXI Seminari Cervera-Jordà Lleida del 9 al 11 d'agost de 2024

XXI Seminari Cervera-Jordà Lleida del 9 al 11 d'agost de 2024

Agost és un cop més el moment triat per a la celebració de les activitats culturals del seminari Cervera-Jordà a Lleida. 

En aquesta vint-i-una edició, continuem la nostra dedicació a l'herència de Teresina Jordà, una figura central en la cultura i la música.

Per a més detalls, podeu consultar el programa complet d'aquest any, que s'ha establert com un esdeveniment destacat de l'estiu cultural de Lleida.

Sobre la conferència: "El socialisme de mercat xinès i l'economia del bé comú" impartida per Mercè Carreras-Solanas, trobareu tota la informació i la presentació aquí.

XXI Seminario Cervera-Jordà Lleida del 9 al 11 de agosto de 2024

Una vez más, agosto ha sido el mes elegido para celebrar las actividades culturales del seminario Cervera-Jordà en Lleida. 

En esta vigésimo primera edición, continuamos honrando el legado de Teresina Jordà, una figura indispensable en la cultura y la música.

Para más detalles, pueden consultar el programa completo de este año, que ya se ha consolidado como una cita imprescindible en el verano cultural de Lleida.

Sobre la conferencia destacada: "El socialismo de mercado chino y la economía del bien común", impartida por Mercè Carreras-Solanas, encontrarán toda la información y la presentación aquí.